MaxX Lashes Lash boosting Mascara

MaxX Lashes Lash Boosting Mascara is een lang houdende smudge proof mascara die de groei, lengte en volume van de wimpers stimuleert.

 

Deze tevens verzorgende mascara is de perfecte aanvulling op het wimpergroeiserum. Combineer het wimperserum en de nieuwe mascara om een echte bóóst aan je wimpers te geven, en steeds het beste uit je wimpers te halen!

 

Onze tips:

Voor een extra wauw effect, gebruik eerst een wimperkruller om je natuurlijke wimpers alvast omhoog te liften, en breng meteen daarna de mascara gelijkmatig aan.

Laat een minuutje drogen en breng voor extra lengte, een 2 de laagje mascara aan op de puntjes van je wimpers. Door de verlengende eigenschappen en vezeltjes van de mascara kan je de lengte van je wimpers mooi opbouwen. U kan met een klein apart wimperborsteltje de wimpers mooi uitkammen om de wimpertjes mooi te spreiden.

 

Gebruik

Breng de mascara gelijkmatig aan op gereinigde ogen en laat indien mogelijk de wimpers niet aan elkaar kleven. Contactlenzen haalt u best uit voor het aanbrengen, en kunnen na 10 min. weer ingebracht worden.

 

Mascara verwijderen

Deze smudgeproof mascara kan u het beste verwijderen door waterproof reinigingslotion rijkelijk aan te brengen op een vochtig wattenschijfje, en voorzichtig masserende bewegingen te maken over de wimpers tot de mascara begint los te komen. U kan ook warm water gebruiken, bijvoorbeeld onder de douche, hierdoor zal de mascara heel gemakkelijk losweken van de wimpers.

 

De eerste 25 bestellingen krijgen een Gratis wimperborsteltje aangeboden bij aankoop van onze Lash Boosting Mascara!

Geldig tot einde voorraad!

 

In de verpakking vindt u informatie in Nederlands, Frans en Engels. Contacteer ons voor meer informatie